Сандвичови цифри

Търсите си оригинален, вкусен, специален подарък или почерпка за честване на важно събитие в град Варна? Сандвичовите цифри, букви и фигури, които предлагаме в Пекарната на Кифлата са най-подходящият избор за вашия повод!


Какво представляват Сандвичовите цифри?

Сандвичовите цифри са специалитетът на Пекарната на кифлата. Това са вкусно направени печива под формата на букви, различни фигури или цифри, солени тестени изделия. Сандвичовите цифри представляват изпечен хляб с мека среда и златиста коричка, поръсена със сусам и мак. Хлябът е гарниран с уникална и индивидуална комбинация на висококачествени и разнообразни продукти, обилна плънка, включваща различни видове сирена, меса, дресинги, кашкавал, маслини и зеленчуци за да задоволят всеки вкус.
Изработени по авторска рецепта, нови на пазара и за първи път в България, в град Варна, предлагани в Пекарната на Кифлата.

Поръчайте Сандвичови цифри от Пекарната на Кифлата във Варна!

Ние знаем колко важен е всеки празник за Вас! По тази причина влагаме много любов, старание и внимание към детайла в изработката на Сандвичовите цифри. В Пекарната на Кифлата държим на доверието към нас и по тази причина използваме най-качествените продукти. Ние съблюдаваме технологичните процеси с внимание за направата на Сандвичовите цифри от омесването на тестото, през втасването му до перфектното му изпичане. Ако търсите най-оригиналната почерпка в град Варна, не се колебайте и се доверете на Пекарната на Кифлата!